jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 1-Mar-2011 05:21 Email | Share | Bookmark
Shimmering Flora_Purple/Turqoise Garden

 
 
Hasil lama, ini merupakan antara hasil yang dapat juga saya pakse diri menyiapkan dalam waktu pening-pening dengan alahan mengandung..Tapi itupun terima kasih banyak2 pada tuan empunya, kerana patutnye siap sebelum raya 2010, tapi rasanya sebulan pas raya baru siap.. Memang tak boleh menjahit sangat.. tapi akhirnya dapat jugak kak ina dari N9 ni merasa SF hasil saya, harap dia berpuas hati...
For all the rest of readers, enjoy dulu, repeated designs sbb menjahit pun tak larat apatah lagi nak pikir design baru..hehe...





ps: gambar kurang clear sbb pakai phone jer.. tak larat punya hal.. haha..
pikir2 balik..kelakar tul time tu.. memang tak larat layan muntah n poning...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net