jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 19-Feb-2010 01:47 Email | Share | Bookmark
Shimmering Flora 4

Salam,
entry kali ni, ulangan design SF yang popular trademark kak nora
http://noramanik.fotopages.com





Saya sedang menikam lagi dua pasang baju milik tuan punya baju ini..
Dalam pada itu juga, sibuk juga menyediakan diri nak pindah, nak pikir hal berkaitan ngn my "big day" n beberapa lagi tempahan..jadi mungkin mmg tak sempat nak siapkan baju utk pertandingan.. huhu.. cam kene tarik diri jer....tp ap2 pun sure be there utk saksikan majlis.. insyaAllah.


Quote:

Elly: TQ. Good luck for ur classes too...
zaiha: TQ zaiha. SF ni sy ambil mase dlm 8 hr. tp wat sikit jer la hari2.
Wana: ok. Mira dah tuka side bar link
BTnTB: Aah.Tak jadi tukar. N Alhamdulillah my custsomer likes it nehow pun.. TQ for visiting
eja: Thanks.. jenuhle SF.mmg pun.tp bile siap puas. ni 8 inch je tak termasuk juntaian la..








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net