jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 23-Jan-2010 03:10 Email | Share | Bookmark
Eclipse



Lama juga saya tak update... sakit mata memandang laptop menyelesaikan perjuangan saat2 akhir..semoga semua berjalan lancar..
Nway, kali ni entry baju milik sendiri, ditikam manik2 blackwork..
Kain classic thai silk dijahit kurung pahang bercekak musang..dah pakai baju ni hari raya lepas, tp sekarang br boleh wat manik nyer..

Saya namakan "Eclipse" sempena gerhana yang terjadi tempoh hari dan movie yang saya nanti2 kan Julai ini..lagi2 after selesai baca set novel Stephanie Meyers..

Simple sahaja, manik tabur dan kristal in black...





Quote:

mazura : Tq.. colour match dgn kain kotak2..silver,hitam.
wana : yup k.wana...akkkkkhirnyer... ade gak bj tukang jahit nih..hukhuk
elly: Tq, kekuatan dtg sbb tak sabar nak tgk hasil n share ngn u all..nt sy upload gmbr close up.lum smpt amik.
mira : Tq, k.mira.. inspirasi dr pepari yg rajin wat manik tabur rapt2... jd, kite try ler jgkk
dana: hehe..tq.. melaram kejapla.. nk wat SF pd bj sendiri..tp tgh sibuk prepare bj utk hr mendatang ni n bj ke piala FTIMDC.sempat tak.....
dzila: Tq akak.
salwah: tq..
K.Nora: TQ akak.. hehe, page kite tak rajin update cam akak punyer.suke sgt new works akak.. hehe.. dapat kunjungan sifu ni yg best ni..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net