jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 21-Nov-2009 13:02 Email | Share | Bookmark
Al-Kisah Bengkel Sulaman Manik 21 NOV 2009

Group Pling Havoc Ni..meriah!semeriah warna2 manik..hehe
Meja ni syap jer.. paling cepat n pantas..
Meja ni, agak senyap juga, tp tak kurang hebatnyer menikam manik

Salam,
Pada awalnye, sy ingin berterima kasih sangat kepada semua yang hadir ke bengkel tersebut.. dan sy mohon maaf sgt, pd mulenye mmg 10 org sahaja, tp sy mmg tak smp hati nak menolak beberapa lg yang nak join, atas sebab itu sy telah buka smp 15 org...
Alhamdulillah segala berjalan lancar, dan sy bersyukur, semua yang hadir dapat belajar lebih dr 20 jenis sulaman.. jadi target nyer sampai jua.. cumenyer belum lagi sempat completekan design tu..saya harap semua dapat siapkan juga yer nanti..
Semua ni juga atas kerjasama Kak Wana, yang sudi menjadi guru tambahan dalam bengkel tersebut, sekiranya sy seorang, tak mampula...jd THANK YOU so much K.Wana...

Gambar first ni, adalh mereka2 yg hadir..


Sebelum bengkel lagi dah buke cerite ni..mane idaknye... dtg K.Bie dgn toolboxnyer yang besar tu, kalah saya..belum mule lagi bengkel ni dah hebat, takut sy.hehe..ape2 pun, memang meriahla K.Bie.luv ur boxes...


Gambar ketika bengkel..
Me and K.Wana in work...





Hasilnyer.. sowiela, tak sempat nak ambil gambar sumer.. tak sempat..u all dah blk...jd, ni yg terakhir blkla ni...


Tp, Ape2pun..u all punyer ni masih byk lgi kosong..sbb ble ulang2 lagi teknik2 yang dibelajar, supaya dpt improve k... Jd, gambar kat bwh ni wat rujukan utk siapkan leher u all eh...Selamat Beading!!


Sepanjang bengkel, kami dihidangkan dengan kek lapis lazat yang ditaja oleh k.fizah kite...
yum..yum..TQ k.Fizah...

for more info, check her website : http://www.fizsha848-sajianku.blogspot.com http://www.fiza848.blogspot.com/

Makanan sarapan dan tegahari disediakn oleh mama sy..Thank you mama... thanks also to all my family yg byk tlg...

O yer, Mira lupa juga nak mintak para peserta utk komen tentang bengkel tersebut.kalau boleh,berilah komen,supaya sy dapat improve next time k..akhir kate, sy mohon maaf atas segala salah dan silap, segala yang baik dtg dr Allah S.W.T dan yg buruk dtg dr sy. Jgn serik ye, nanti aper2 boleh contact saya...


Quote:


zeta : TQ k.eta, nt kite sesama bling2 then kite kumpul2 lg yer.
noramanik : TQ visit page sy kak nora, tula, ramai rupenyer yang minat beading di johor ni.. jd kite ramai2kan lg..nt bleh wat gathering besar2an.. thank u akak, semoga kite same2 dimurahkan rezki..
fizsha: TQ k.fizah.. yer sgt seronokkan kecoh2 ngn manik2.. hehe.. insyaAllah nt kite gather lagi dgn bling2.. BTW, thnk u so much for the cakes..delicious...nt len kali ley order lak..
elly: yg kain oren tu ader lebih dr 20 jenis sulaman actually.. tp tu pun, byk lg sulam manik yg boleh dipelajari.. ikut kreativiti masing2..
bie: Thanks K.Bie... tak sabo nak tgk hasil kejer kak Bie nt..mesti super glamorous gitu..
yatt: Aah k. yatt haritu tak cukup mase nak borak2.. nanti kite wat gathering ley borak2kan.. hehe.. insyaAllah, ader rezki kite pasti bertemu lagi..
k.tina : aah kek warna warni cantik sgt.. n sdap sgt2...
mira adli : Thank you akak.. wat lubang supaya lebih feel hehe...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net