jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 30-Jan-2007 12:44 Email | Share | Bookmark
TUTORIAL FOTOPAGES...


Salam, ini khas untuk rakan-rakan tak kiralah beader ataupun tidak...
Ini serba sedikit saya boleh bantu untuk membantu rakan2 FP memperbaiki / memperkemaskan lagi entry2 anda...simple jer...jd segala kekurangan sy menyediakn tutorial ini hrp dpt dimaafkan...yang buruk dtg dr sy, yg baik dtg dr Allah..

Kay,,,
Disini saya attach kan file yang perlu untuk anda upload:

Tapi sebelum upload tu, kalau boleh just inform pada saya dulu, comment ker, email ker, sms ker.. just spy sy dapt tahu siapa yang sy dapt bantu... TQ...

1) utk add comment dan add sidebar di FP
http://www.filefactory.com/file/a21hh93/n/Fotopages_tutorial_1.pdf

2) utk letak gambar besau2 kat FP ni..
http://www.filefactory.com/file/a135ae6/n/Photobucket_tutorial.pdf

nanti dah gi di link sy tu, cari download... kat bawah2 sikit... kalau tak dpat, email saya..nt sy akan fowardkan tutorial tersebut...[color]

[color=red]HARAP DPT MEMBANTU


salam,
mira_glitz


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net