jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 28-Sep-2009 02:58 Email | Share | Bookmark
Shimmering Flora 3

Version ke 3 SF saya..
Juga tuan yang same kepada SF1..
Baju ni agak crowded dengan design kain yang dah sedia hevy metal.. jadi agak sukar saya nak tentukan colours n design.. ade dekat 5 kali buka semula waktu awal2 sbb tak kene kaler..
Tapi seb baik baju ni antara yang awal sy siapkan sbb tuannyer pun anta awal.. so ni antara yang awal siap untuk raya..so sy smptla nak menyulam SF ni.. kalo tak.. tak cukup kot maser.. sy wat SF mmg lambat skit.. still need to upgrade skillla. kak nora ader tips?? hehe

Nway, enjoy...

close up:


whole design




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net