jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Monday, 28-Sep-2009 02:53 Email | Share | Bookmark
Kerawang sakti.

Hehe... name.. kerawang sakti.. tatau nak buh ape dah..

hm, nway... baju ni beli dah siap manik kat leher.. tuannyer minta saya tambah ditangan n bahgian badan. katenyer kosong.n die minta saya hias dengan bunga2 gitu..
baju ni pun actually hanta dah very last skali... jadi ini jerlah yang sempat sy buat..plus, kain chiffon ni sangat lembik dan amat sukar untuk sy sulam, n takley berat sgt juga, jd sy rs design ni paling sesuai..








Quote:
erin: saya tak lukis atas ni, sbb mmg tak nampak n tak tau nak pakai ape.. tp boleh pakai kapur..tp kene sharpkan tips nyer selalu...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net