jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 22-Aug-2009 23:58 Email | Share | Bookmark
Exora Bintik (version miraglitz)

Mengekalkan name tuan empunya design - design ni ilham dr balkis,

http://annural.fotopages.com

Actually mungkin beza sikit as I jarakkan sikit bunga2 sisik ikan tu n filler nyer jd lebih bg menyesuaikan dgn budget n kelabuhan design yg dipinta oleh customer..

Baju hijau pucuk pisang ini digandingkan dengan colour purple bg menaikkan lagi seri baju kosong chiffon ini.. Dihiasi manik2 pearl dan teratai comei sebagai filler dan dedaun hijau pucuk pisang disekelilingnya menambah lebar design..

overall, saya sgt suke hasilnyer... hehe .. [ puji diri sendiri la plak.bukan niat, tp mmg jujur sy rase sy suke sgt design Balkis, jd bile dapat buat cam hampir-hampir same pun okla...]
cumenyer, sy harap customer sy juga suker bile die dah dpt bj nt.. ..


for all, enjoy..







Quote:

eeda: TQ..
balkis: sori kis, tak perasan lak, punyela duk belek, mane yg double, n ke r.. hehe.. dah betulkan.. k, thanks for visiting by..
noramanik: TQ akak, .. yup, boleh juga tambah acylic stone dekat daun tu kan.. hehe, next try.. tq...
pogee: TQ
Sheik: TQ
Eja : Tq...
Mira_Adli : thanks mira, but this one is idea balkis..kite culik ni..hehe.. sure can..
dzilla : Thank you akak, kite same2 kongsi ilham..i love ur work too.
areyuz : Ive emailed u. TQ..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net