jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 22-Aug-2009 23:09 Email | Share | Bookmark
Autumn Bushes

This baju previously i said i want to preview after raya, but due to the condition of "i dont know when im going to be free", uploadlah bile ader mase - lagipun skang ader adik yang sedang bercuti sekolah tlg edit pic n uploadkan..tinggal tulih jer dalam ni...

baju ni seperti di'mention' sebelum ni, dihiaskan dengan minimal sequins, n warnenyer based on tanah baju, tidak telalu contra kerana corak abstrak baju juga tak sesuai kalau di tambah beading warna kontra...
bermainkan konsep bunga pelbagai saiz, dan manik tabur single colored.. terbitla idea ini...

a bt dfficult getting to bead as kainnye adalah chiffon lembut dan bajunye telah dijahit tutup dengan lining...

the completed beaded dress...





Alhamdulillah, customer berpuas hati dan menghantar baju sepasang lg. .

Quote:

noramanik: firstly, thank you akak sudi meluang mase meninggalkan komen.. hehe..
Wat mase ni byk lg observe org punyer, nak implement sikit utk wat yg baru, tp asyik geram jer nak wat cam org punyer... hehe.. cantik2 u all punyer, thanks jugak akak kerana byk give inspiration..
selamt berpuasa jugak!
Eja: TQ...poning jugak pikir nak wat design ni.. limited to budget kekadang kite jd terhad..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net