jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Sunday, 21-Jun-2009 12:00 Email | Share | Bookmark
Paisley Peach

Okay, design ni ilham dtg sebab tgk kaler baju ni... baju ni kaler nyer samer sgt dengn one of me n my mum's favourite baju yang my mum beli kat uk dulu.. kainn tu imported from india... kaler nyer sebijik kaler baju ni..jadi kiter trus pikir cam indian input sikit...so jadila paisley ni...
tuan punyer baju - kak eda minta letak batu acrylic ni, jadi tu yang kite jadikan nyer sebagai isi paisley...

harap die suker.. for all of you, enjoy...








Quote:

eda : thnx kak eda..thnx for giving me the chance n trust.. semoga baju2 akak yg len dapt kite ilhamkan lg idea yg cantik.

glamstarz : tq..tq for stopping by too..

bnb : tq.. tqvm for your supports..

azie: tq for visiting.. owh, kalo kite slalu beli dekat taman tun aminah.kat situ ade dua kedai, tp kite slalu gi thien foh - kedai tu dekat ngan kfc, ader mcm2 jenis manik. tp kite selalu beli manik jepun n arga dlm rm4.50 sepeket.. selamat mencube!!

eeda : thanks akak.. ..jht ni kene rapat2.. manik pearl tu masukkan jer selit waktu taburkan manik kecil tu..

fina : thanks.. tak la lamer sgt, lebih kurang wat sf jgk, tp, sf tu cover kwasn lebih besar.hehe.. tu yg wat tak tebal sgt..

anggerik rimba: hehe, tula, mmg susah nak update,kdg2 sibuk sgt dengan life. tp ni tgh semangat2.. lgpun skrg dah kurang ambil tempahan jahit bj.. penat menghadap mesin.. wat manik ni best skit.. TQ for visiting...

noramanik : thank u akak..visit pg kiter yang tak seberapa ni. thanks for your comment n supports.

fiza : saya dah email u price, sy terima by pos jg...

dana: yup, peparinye sangat cntik.. sy gune less pearls, byk gune manik bulat.. tak susah sgt, cume kene jht padat2.. try la. cayo!!..

azie: mira johor kat sri pulai - dekat ngn utm skudai... hehe, wat maser ni lum wat la kelas.insya'Allah in future...ni pun kiter pun br nak gi berguru ngn kak nora weekend ni..jomla join same..

dzila: TQ akak..


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net