Want your
own Fotopage?








 
jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Saturday, 20-Jun-2009 08:59 Email | Share | Bookmark
Shimmering flora

Salam, ok, design ni mesti u all da tau kan namenyer... Shimmering flora - ilham kak nora di http://noramanik.fotopages.com. tapi mungkin beza skit kot-akak nora nyer expertnyer tgn..

Actually ni first try kiter, tp kiter dulu penah gak try wat kat baju sendiri...tapi tak siap.. sbb besela, biler wat kat bj sendiri punyerlah nak cari mood ... huhu.. baju org ad due date, jd pakser gak diri wat..
Memang kene sabr wat design2 camni... cam jauh jer perjalanan nak siapkan.. hehe.. betullah mengajar kesabaran n ketekunan.. senang citer, kalo baju sendiri, mmg agak payahla nak siap..huhu.. selalu mira gitu-kalo menjahit pun...bj org memacam design ley wat, biler time bj sendiri, ala kadar jer... tak cukup semangatlah baju sendiri...huhu ..

Anyway, kite hope tuan bj ni suke , mmg ni design request die..tp hrp kalernyer n gabungan manik berjaya menaikkan seri bajunyer n yg penting semoga tuan baju puas hati.. .







hrp sifu2 n rkn beader len ley r kasi komen..

Quote:

noramanik: thank u.. design ni kiter kene belajar lg dr sifunye ni..hehe.semoga pas g kelas akak nt, ley r improvekan lg..thanks for visiting..

mariana: hi, thanks for visiting, boleh beli manik di zai manik - link kat tepi fp sy... atau http://zaimanik.fotopages.com/ ...selamat mencube..
rozi: TQ.. keep visiting


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net