jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Thursday, 16-Apr-2009 07:27 Email | Share | Bookmark
-new entry-

upload for may - wait ah...
Wah...lame sudah tak update.. kejap je dah dekat setengah tahun 2009 dah..

sorry sgt2 kepada fp visitors ni.. bukan ape, haritu lepas dapat kejer tu, tak bwk kamera, ader jht manik pun tak dpat amik gmbr cntik, pastu biler dah dapat cuti belajar ni, sibuk pulak dengan study..lagipun haritu awal tahun tu sibuk jahit baju2 org yang tak tertunggak tak siap dek kerana kena kerja yang jauh dari rumah dan tak bwk plak mesin jahit ke tempat baru. Tp alhamdulillah, bj2 dah siap, skang dah taknak amik tempahan jahit bj..takut tak sempat,x menang tangan dibuatnyer.
lagipun skang ramai member yg nak tempah bj nikahla, bj tunangla, jd kiter amik bj2 gitu jer..bleh concentrate lebih sikit. Kalau jahit manik pun masih ambil tempahan, coz portable skit daripada nak jahit baju sbb tu nak kene ader mesin.. huhu..

Blue Sky Sunshine

ni baju one of my best buddies..ziha
simple jer wat kat leher.



3 srangkai
sori pic tak bp elokla.. camera takder time tu..
tp takper, next2 upload pasni, ok skit..camera pun br bli br..hehe..


yang ni sjer jer.. sketch for my frens wedding gown..



for those yang nak kite tlg designkan bj/dress/etc pun ley gak email kite..


O yer, gambar kecik kat atas tu, for may nyer show, sbb bj tu lum pakai, jd tak ley show lg...hehe..
Keep on visiting ya. By da way, kalo ader beaders jgk yng tgk ni do leave your address of fotopages, bley kite singgah.. thanks!





View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net