jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 5-Nov-2009 14:32 Email | Share | | Bookmark
KELAS SULAMAN MANIK

[size=16][color=indigo]




Quote:
Zuhana: k, insyaAllah kita bertemu nanti
azie: bolehla kal k.azie nak join juga. nanti confirmkan yer..
gee: hehe.. takper just visiting by your page...
dana: TQ dana.. yer.. kalo masih di sini leylah kite jumper2...
balkis: sure boleh2.. akak dtg sini gtau jerla..ley jumpe nt..
eja: TQ... semoga kita sama2 maju
rosita jaafar : TQ atas kunjungan.. sgt terharu.. sy akan email nanti. TQ again


Thursday, 22-Oct-2009 13:36 Email | Share | | Bookmark
WORK IN PROGRESS...


Salam


dalam pada kesibukanku, harap saya sempat siap baju-baju yang telah dihantar awal sebelum raya hari itu...
juga mohon maafla, sesiapa yang telah call n email untuk tempah.. mmg tak boleh sangat sekarang ni.. saya perlu siapkan mane yang ade n perlu masa untuk siapkan master saya...
Mudah2an sy selesai semua tugas dengan sempurna dan secepat mungkin...
for now, enjoy this Preview...

LACE ATAS SONGKET...



diminta tuannye untuk memperhias lagi jubah songket ini untuk wedding nyer... BTW, saya pilih lace putih untuk matchkan dengan baju bahagian dalam jubah songket ini...

harap outcomenyer nanti dapatla memperindah lagi songket tersebut...


Quote:

dana: yup bj pengantin.. mudah2..an..pyh juga bj pengantin.. susah tul nak nekkan seri..dah sedia berseri songket ni.,


Saturday, 10-Oct-2009 02:07 Email | Share | | Bookmark
Lace Enhance

Sulaman di lace kosong yang dijahit dibahagian tangan..
Ikutkan hati nak penuhkan lace ni.. tp tak sempat, n plus takut over budget lak.
sebenarnyer ni pun patutnyer siapkan lehernyer sekali, tp tak sempat juga sebelum raya ritu...





sory yer cik aah.. nak anta semule upgrade leher bleyla nanti....

Quote:

eeda: TQ, kite sharing2 idea..
izan: tq, o yer, blelah nanti kite sharing2... sy pun skang tgh work on baju kawin org..wait for upload ah..


Wednesday, 30-Sep-2009 00:37 Email | Share | | Bookmark
Another highlight..


Baju ni bercorak batik bunga menjalar ke atas di bahagian badan...
tuan empunye baju minta saya highlightkan dan wat manik beriring pada tangan..
saya highlight bunga2 yang ada dan taburan manik di jalur2 yang menjalar..
untuk tangan, saya hiaskan dengan manik pearl beriring..






Quote:
aida: TQ aida, keep visiting...


Wednesday, 30-Sep-2009 00:33 Email | Share | | Bookmark
Highlights..

Memang saya rase agak susah kalo kene highlight2 ni.. susah nak bagi nampak menyerlah gitu..
baju ni dah tersedia cantik - fabric opal ni tersendiri jer dah cantik jadi termat susah sy nak hias... opal ada bhg2 yang tak jarang and it shine itself..so nak decorate lagi mmg agak susah nak pikir...

nway, ini yang sy mampu buat within my customer's budget...







[<<  <  1  2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net