jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Friday, 1-Jan-2010 05:17 Email | Share | | Bookmark
Salam Tahun Baru

Salam 2010..
nak mention sempena tahun baru ini..
yang pertamanya, saya buka kembali tempahan...
jadi, dialu2kan untuk hubungi saya untuk menempah.by the way, saya hanya ambil tempahan manik.. tempahan baju saya dah tak sempat nak ambil memandangkan saya tidak dapat bertemu mesin jahit saya buat seketika waktu..

yang keduanya, saya dan wana (ilhambeads) bercadang nak ke pertandingan FTIMDC 2010 dari Johor nanti..jadi sesiapa lagi d johor nak join..jom..contact sy..kete sy ade free 2 tmpt lagi..,
yang ketiganyawait for upload ah... project on the way... kepala tgh pening menyettlekan chapter thesis akhirku... doakan saya...



Thursday, 31-Dec-2009 01:25 Email | Share | | Bookmark
JOM BLING-BLING


TEMPAHAN DITERIMA SEMULA
PROMOSI JAN-MAC 2010 : 20% off 2nd order
THANK YOU


[/color][/size]

Alhamdulillah, chapter awal thesis sy dah siap di compose, cume tgal repair n nak siapkan 2 chapter terakhir... SANGATTTTT rindu nak beading... for the past few month sy ada beading jgk, tp design yang simple..memandangkan mase sy pun sgt suntuk...n sgt takder mase nak update.. tp insyaAllah sy akan updte soon...

anyway, sekiranyer berminat untuk menempah nanti boleh contact saya di 017-7109827. terima kasih.


Quote:

Aiza: TQ kak aiza. eish kak aiza, kejer kak aiza lagi cantik2..ader lak nak antar kat kiter.. ginila, satu hari nanti kite tuka, sy anta baju kat akak, akak anta baju kat sayer... hehe...
zaimanik : saya dah reply kat email akak, buat yang lain yg turut nak tahu, just ubah date entry anda kepada tahun yang belum mendatang... jdi entry anda yang itu akan selalu duk diatas..
kak jie jie : Tq. salam kenal juga
nori: Tq, sgah2 lah selalu yer..
elly: TQ , please tgk di sidebar page saya, ader tutorial.
rnz: TQ. your work is nice too.. keep on flashing
sarimah: TQ. boleh download tutorial di sidebar saya.
elly: slm kak elly, sorryla lamer tak update, sy tengah berusaha siapkan baju pengantin ni, wpun simple sgt mengambil masa. Lgpun sy sibuk sgt writing thesis sy...jgn serik berkunjung ye. TQ for visiting....


Tuesday, 15-Dec-2009 15:40 Email | Share | | Bookmark
SULAMAN BENANG

 
Salam, entry yang agak berbeza sedikit.. bukan design2 yer.. cumenye sy meng-refresh-kan balik sulam benang ni.. jd alang2 tu watla sampel 17 technique. biar byk sikit boleh refresh.. dulu penah belajar sulam benang ni waktu lepas SPM.. sbb mak suruh buat kat sarung bantal.. seronok la kejap..tp pastu dah lamer tinggal.. nasib bek igt lagi teknik2, lgpun skang dah ada buku2 nak rujuk2.

Most of the sulaman yang sy pnah belajar adelah kat sini..and ader juga yang sy br belajar.. tp overall i think i'm going to like this.. nak start projek baru, tp nak kene siapkan baju2 yang masih ade dulu..

for the time being...enjoy...





yang ni favourite saya.. timbul2 gitu...


Best sulam benang ni.. agak addictive gitu..lagipun ianya sesuai utk household things and baju..
nway,
wish me luck for new designs with benang+manik...



Sunday, 13-Dec-2009 12:21 Email | Share | | Bookmark
Highlight Batik + Beriring

Another highlight.. Batik sutera ini limit juga dengan deco simple.. sy cuma hiaskan sedikit bahgian patternnye dan tambah beriring seperti yg dipinta tuan punye baju...





Sunday, 13-Dec-2009 12:07 Email | Share | | Bookmark
Twilight Chain

Inspired ketika menonton cerita twilight + new moon berulang2 kali di lap top.. haha.. jatuh cinta dengan edward cullen n jacob punye hal lah ni...

hehe...
bukan twilight ada kene mengena pun pattern ni.. cume disebabkan mood twilight saya tu..tehasillah rekaan ini.. common jer, ala2- kak noraini punyer...tp saya suke sgt.sbb sy try kelopak baru utk bunge ni..




kla, enjoy.. hopefully tuan punye baju suke jugak design ni...


[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net