jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  >  >>]    [Archive]
Wednesday, 23-Jul-2008 12:22 Email | Share | | Bookmark
Manik beriring

Yang ni yang biase jer, tapi ramai yg suke.. manik beriring..

ni untuk che' rokiah... ni die br nak try ala2 kurung pahang - leher biasa, tapi kembang pesak cam kurung pahang.. ada lagi 3 pasang bj che rokiah..bagi yang ni dulu utk try yer..





Wednesday, 23-Jul-2008 12:05 Email | Share | | Bookmark
Flower parade

 
 
Design : Flower parade

Ni design untuk member graduate... Convo UTM bulan 8 ni.. die nak design yang menjalar2 tinggi sikit..jd hopefully she'll like this design...

sorry gambar tak bp clear..lighting kurangla..









Quote:
Aida: selamat mencuber yer, pepehal ley kiter contact through email yer.
Noramanik: ble jer kak nora..thnx visit page kiter..
glamstarz: tula.. thanks for ur comment, nt kiter try gak tgkp time terang.


Tuesday, 8-Jul-2008 12:17 Email | Share | | Bookmark
Design : Ovin + Manik beriring

 
Design ni simple, ader manik beriring ditambah bunga kecil. Khas untuk mama yang takut nak vogue2 sgt...hehe..







Quote:
aida: hi aida... sure kite ble ajar yang maner mampu..kiter pun byk belajar dr pengalaman jer.. dulu belajar basic jer dr sifu, then dari buku.. skang suke try2, tgk2 org punyer.. aida pun blela mule2 basic dulu then try2 tgk idea and wat design.. nanti ble kite share.. pepepun, leave your email, nanti mira bg tutorial yg maner sempat k.
ija: TQ..
azni: i've email u quotation yer


Tuesday, 8-Jul-2008 11:56 Email | Share | | Bookmark
Design : Garden of fleurs

 
 
Ni design untuk jiran sebelah rumah.. cik liza.. design ni edition manjalara n eisya tapi digubah skit.. senang buat atas kain plain..

garden of fleurs..


zooming in


Quote:
lily: boleh jer share idea.. thanks for the comment.


Sunday, 29-Jun-2008 13:00 Email | Share | | Bookmark
Maternity Dress for special occasion

Maternity Dress
Maternity dress
Penat ha wat baju ni dalam maser tak lebih 24jam... memang tuannyer bg 2 hari sebelum dier nak pakai...tapi dia bagi hari bekerja..jadinyer maner sempat nak wat..duk wat kerje2 lab jer da seharian.. tinggal malam je ciput mase nyer..kebetulan pula jumaat malam ada ngajar kelas tuisyen... jadi aper lagi..pulun siap pagi semalam - sabtu 27/6 kul 11 pagi siap.tuannye nak ambil kul 12 tgahari tu jgk, kelam kabut gak.cam dalam runway project pun ader..haha..perasan jer..
nway, bukan selalu dapat wat baju2 camni..ni special kes- baju ngandung for special occassion..design as requested by kak fara- tuan punyer baju.. hope she like it




Quote:
ija : tula..mmg nak sgt letak manik, tapi tak sempat...tapi kite smpt buat bunga kecil kat tgh tu..hehe..
glamstarz: a'ah tuan empunya bj nak gi kenduri kawin..thnx for the comment.


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  [15]  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net