jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 26-Aug-2008 04:14 Email | Share | | Bookmark
Queen of the Forest

 
 
Design ni, adaptation dr kak noraini (credit to her n ladybeads)

Byk colours, matchingkan ngn kain jalur2 samer kaler ngn beads2 ni.











Wednesday, 13-Aug-2008 10:40 Email | Share | | Bookmark
Merak Kayangan@Wav

 
 
Design: Merak Kayangan

Design ni dipilih oleh pemilik baju.. Baju n manik dijahit oleh kiter..







Quote:
leyza: hi c.liza.. hehe.. rege ada kat page pricing tu...boleh link - tekan "pricing" kat belah kiri page. selamat bergaye ngn bj bru..nt meh r tempah lg..
deq nur: thank jgk visit page kite.. insya'allah kiter sesama wat design2 br n share yer..
beautynthebeads: thanks akak.. sy dah cube dah pakai benang tangsi, tapi agak susah nak gune, degil sikit, susuha nak lentur.. mira matikan cam biasa, rasenyer cukup kuat. tapi tula, agak susah sikit n berkedut sikit. mungkin tak biase lagi kot.yang lain dapt bg tips..
fana: tq visit pg kiter ni.. biaser sy beli dekat kedai jahit di taman tun aminah. price range rm 3.50- rm 4.90 sepeket.kalau di TUTA tu kedai brg jht sykt thien foh,dekat ngn kfc. ade jgk kat plaza angsana. kite suker g situ gak. tingkat 4, naik lif dekat depan pizza hut. kedai impian


Wednesday, 13-Aug-2008 10:11 Email | Share | | Bookmark
Heavenly Fleurs

 
 
 
Design : Heavenly Fleurs

baju ni, edition garden of fleurs uprgrade dgn bunga labuci n taburan manik. Untuk Cik Liza.. Baju n Manik ni dijahit oleh kiter







Saturday, 2-Aug-2008 12:29 Email | Share | | Bookmark
Upcoming design....

Sajer jer nir pre entry. . hehe.. ni baju2 yang nak dijahit dan disulam manik.. nanti dah siap kiter uploadla.. tapi ntah biler la tuh..tapi yang pastinyer sebelum raya le...

Iklan jap : TEMPAHAN MENJAHIT MANIK , hubungi MIRA : 017-7109827, Bagi luar kawasan JB, boleh pos....email kiter dulu yer. saryati_ameruddin@yahoo.com





Saturday, 2-Aug-2008 12:05 Email | Share | | Bookmark
Paddyland

 
 
update kali ni, separuh jer hasil kerje tangan kiter..kiter tlg design n start, yang selebihnyer, adik kiter yang form 2 tu nak cuber.. sebab tu kiter guner manik murah jer n satu kaler.. wat pun kat baju kiter yang dah berzaman tak pakai.. hihi.. sajer jer bagi adik try2.. tgk cantik gak die wat, rugi lak tak guner manik jepun... wahaa....

kalau ader yang berminat nak wat camni, ley tempah kat kiter, kite gune manik jepunla nanti..









[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  [14]  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net