jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Apr-2009 07:27 Email | Share | | Bookmark
-new entry-

upload for may - wait ah...
Wah...lame sudah tak update.. kejap je dah dekat setengah tahun 2009 dah..

sorry sgt2 kepada fp visitors ni.. bukan ape, haritu lepas dapat kejer tu, tak bwk kamera, ader jht manik pun tak dpat amik gmbr cntik, pastu biler dah dapat cuti belajar ni, sibuk pulak dengan study..lagipun haritu awal tahun tu sibuk jahit baju2 org yang tak tertunggak tak siap dek kerana kena kerja yang jauh dari rumah dan tak bwk plak mesin jahit ke tempat baru. Tp alhamdulillah, bj2 dah siap, skang dah taknak amik tempahan jahit bj..takut tak sempat,x menang tangan dibuatnyer.
lagipun skang ramai member yg nak tempah bj nikahla, bj tunangla, jd kiter amik bj2 gitu jer..bleh concentrate lebih sikit. Kalau jahit manik pun masih ambil tempahan, coz portable skit daripada nak jahit baju sbb tu nak kene ader mesin.. huhu..

Blue Sky Sunshine

ni baju one of my best buddies..ziha
simple jer wat kat leher.



3 srangkai
sori pic tak bp elokla.. camera takder time tu..
tp takper, next2 upload pasni, ok skit..camera pun br bli br..hehe..


yang ni sjer jer.. sketch for my frens wedding gown..



for those yang nak kite tlg designkan bj/dress/etc pun ley gak email kite..


O yer, gambar kecik kat atas tu, for may nyer show, sbb bj tu lum pakai, jd tak ley show lg...hehe..
Keep on visiting ya. By da way, kalo ader beaders jgk yng tgk ni do leave your address of fotopages, bley kite singgah.. thanks!





Saturday, 29-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
E'dior

 
 
Design : Teratai necklace with manik tabur

Jenis kain : Chiffon Bunga penuh









Quote:
yup..classic bgt..
insya'Allah..skang masa tak mengizinkan. nanti ader mase kite upload tutorial k..keep visiting. TQ.


Saturday, 29-Nov-2008 03:40 Email | Share | | Bookmark
Quillage Antiques

 
 
Design : Teratai tersusun

Jenis Kain : Plain Gold







Saturday, 29-Nov-2008 03:23 Email | Share | | Bookmark
Poppy Poppito

 
 
Design : MB dan higlight bunga poppy

Jenis Kain : Chiffon lembut









Quote:
pogee: thanx PoGee... you're welcome
glamstarz: yup..enhance skit bunge kan..thank for visiting..


Thursday, 25-Sep-2008 01:00 Email | Share | | Bookmark
sorry no update

sorry sgt2 tak dapat nak update gambar2 br.. sibuk tahap max.. ada jahit manik pun tak sempat nk tgkap gmbr.. mane idaknye belambak baju nak jahit.. yang penting baju mesti siap dulu... haritu dah plan elok jer.. tetibe dpt keje...igt ke trus dapat cuti belaja, rupenyer kene gak bertugas 2-3 bulan.. terpaksala tinggal mesin jahit ku dirumah... nak hangkut pun bosar bona.. hmmm... harini baru sudah baju2 org.tu pun ader yng tak dapat nak disiapkan kesemuanya, asal dapat 2 psg sorg jdla dulu..
baju sdiri pun lum cantum lg.. wahaa...kla, after ryla sy update tempahan lain.da....


[<<  <  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  [13]  14  15  16  17  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net