Want your
own Fotopage?







 
jahitan manik johor, sulaman manik, beading, kelas & bengkel manik

By: Amira Ameruddin

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 7-Jun-2011 02:53 Email | Share | | Bookmark
I MOVED TO BLOGSPOT..


Salam,

Terima Kasih bebanyak kerana masih sudi menyinggah teratak lama saya ini,
Buat pengetahuan, saya kini telah berpindah ke blogspot :

http://glitznglamz.blogspot.com

Saya tidak lagi akan meng"update" di sini.. memandangkan banyak juga spam di bahagian comment..

Jadi, Jemputlah ke Blog saya ye!!


Friday, 25-Mar-2011 08:52 Email | Share | | Bookmark
Duplicating or Moving

Assalamualaikum. Alhamdulillah tak lama lagi sudah akan habis pantang.. Yeay..
Dalam pada itu saya sekarang sedang sibuk siapkan blog saya - http://glitznglamz.blogspot.com , jemputlah mengunjung ya. Design yang sama, cumanya saya rasa di blogspot lebih kemas. Tapi InsyaAllah saya akan cuba updatekan kedua-duanya.



Dalam pada bercuti ini juga, saya ingat nak juga menjahit 2,3 projek. Kalau dapat lebih Alhamdulillah.. Almaklumlah sekarang saya ada tanggungjawab baru, jadi masa makin terhad, tetapi harapnya dapatla sekurang-kurangnya luangkan masa lagi untuk teruskan hobi ini.

Maka dengan itu, saya membuka tempahan ( limited, siapa cepat dia dapat ). Saya akan siapkan sebelum berakhir bulan 5.. jadi, harap dapat hantar seawal yang mungkin sekiranya berminat... Contact saya - 017-7109827



Untuk kelas pula, sekiranya ada kumpulan 3 orang ke atas yang berminat, bolehlah runding tarikh ya.


Tuesday, 1-Mar-2011 05:21 Email | Share | | Bookmark
Shimmering Flora_Purple/Turqoise Garden

 
 
Hasil lama, ini merupakan antara hasil yang dapat juga saya pakse diri menyiapkan dalam waktu pening-pening dengan alahan mengandung..Tapi itupun terima kasih banyak2 pada tuan empunya, kerana patutnye siap sebelum raya 2010, tapi rasanya sebulan pas raya baru siap.. Memang tak boleh menjahit sangat.. tapi akhirnya dapat jugak kak ina dari N9 ni merasa SF hasil saya, harap dia berpuas hati...
For all the rest of readers, enjoy dulu, repeated designs sbb menjahit pun tak larat apatah lagi nak pikir design baru..hehe...





ps: gambar kurang clear sbb pakai phone jer.. tak larat punya hal.. haha..
pikir2 balik..kelakar tul time tu.. memang tak larat layan muntah n poning...


Tuesday, 1-Mar-2011 03:13 Email | Share | | Bookmark
Penantian Berakhir...

Alhamdulillah, cukup 40 minggu mengandung dan dengan macam2 alahan, si kecil sudah bernafas di muka bumi ini jam 5.45pm, 21/02/2011.. Dan Alhamdulillah juga kami berdua selamat dan sihat. Terpaksa dibedah pada sangat akhir, kerana progress labour yang agak perlahan dan baby sudah pun membuang dalam perut, jadi apa lagi - proses caserean take over.

Walaubagaimanapun saya sangat bersyukur kerana semua berlangsung dengan selamat..

Jadi, sementara menunggu new updates _"saya sedang mengadjust masa lagi dengan keadaan ibu baru, dan menyesuaikan diri dengan baby yang masih tak tdur malam"..saya publish dulu berita gembira ini dan poskan gambar baby saya yer..


Muhammad Asyraf Bin Muhammad Faiz


Thursday, 25-Nov-2010 23:49 Email | Share | | Bookmark
Kelas sulaman Manik December


KELAS SULAMAN MANIK ASAS DAN LANJUTAN TAHAP 1

YURAN : RM150 - Peralatan dan makan tengahari disediakan

TARIKH : 11 DECEMBER 2010

MASA : 9.00 - 5.00 Petang

PETA ke Bengkel:




[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2008.

ns4008229.ip-198-27-68.net